Inschrijven

Beste ouders

Het ledenaantal van scouts Mollem blijft jaar na jaar groeien. Binnen de leiding vinden we dit natuurlijk een heel positieve trend, maar helaas botst de leiding hierdoor ook op zijn limieten. In de eerste plaats willen we nog steeds alle kinderen met volle aandacht de beste zondagen bezorgen. Daarom hebben we beslist om een ledenstop in te voeren, voor het tweede jaar op rij.Wat wil dit concreet zeggen?

Alle leden die reeds lid zijn, zijn zeker dat ze hun scoutscarrière kunnen verder zetten. De stop slaat enkel op nieuwe leden.

Van ingeschreven leden verwachten we wel dat ze actief lid zijn doorheen het hele scoutsjaar (minstens 10 aanwezigheden), om mee te mogen op kamp en voorrang te krijgen om zich het jaar nadien in te schrijven. De aanwezigheden worden doorheen het jaar dan ook goed bijhouden.

Wanneer starten de inschrijvingen?

Op 17 september 2019 tijdens de dia avond: voor kinderen woonachtig in Mollem of die reeds een broer of zus in onze Scouts hebben. Je moet wel aanwezig zijn, je kan niet andermans kind inschrijven.

Kan je er niet bij zijn tijdens deze avond dan kan je nog inschrijven tussen 18 en 22 september door een mailtje te sturen naar groepsleiding@kramaai.be

Vanaf 22 september om 17u zijn de inschrijvingen open voor niet-Mollemnaren via http://www.kramaai.be

Hoeveel nieuwe leden kunnen er nog worden ingeschreven?

Scouts Mollem wil garant staan voor een kwaliteitsvolle werking, met aandacht voor elk kind. Hierdoor kunnen we spijtig genoeg maar de volgende aantallen leden in de verschillende takken inschrijven:

– Kapoenen: 18
– Welpen: 13
– Bevers: 2
– Jong-Givers: 0
– Givers: 3

Kan ik op een wachtlijst komen?

Op advies van Scouts & Gidsen Vlaanderen leggen we geen wachtlijst aan, vol is vol. Vanaf 1 oktober worden geen nieuwe leden meer ingeschreven.

Met dank voor jullie begrip.

Een stevige linker

De Leiding