Inschrijven

Beste ouders

Het ledenaantal van scouts Mollem blijft jaar na jaar groeien. We vinden dit een heel positieve trend binnen de leiding. Helaas botst de leiding ook op zijn limieten en willen we week na week  elk kind een zo goed mogelijke zondagnamiddag bezorgen. Daarom hebben we beslist om een ledenstop in te voeren, startend vanaf aankomend scoutsjaar.

Wat wil dit concreet zeggen?

Alle leden die reeds in ons systeem zitten, zijn zeker dat ze hun scoutscarrière kunnen verder zetten. Het gaat enkel om nieuwe leden die er bijkomen. Opgelet, vanaf dit jaar gaan we de aanwezigheden ook beter bijhouden. Van ingeschreven leden verwachten we dat ze actief lid zijn doorheen het hele scoutsjaar (minstens 10 aanwezigheden), om mee te mogen op kamp.

Wanneer starten de inschrijvingen?

Voor de inwoners van Mollem en kinderen die reeds een broer of zus in de scouts hebben, is het mogelijk om zich in te schrijven op onze dia-avond op 17 september 2019.

Voor de anderen komt de mogelijkheid om je in te schijven online op onze website na onze eerste vergadering op 22 september 2019 om 17h.

Hoeveel nieuwe leden kunnen er nog worden ingeschreven?

Wij doen ons uiterste best om zoveel mogelijk leden in te schrijven, spijtig genoeg moet het voor de leiding ook mogelijk blijven om elk kind zo prettig mogelijke momenten te bezorgen. Concreet wil dit zeggen dat de volgende groepen maar maximaal x aantal leden hebben.

– Kapoenen: 40
– Welpen: 40
– Bevers: 40
– Jong-Givers: 35
– Givers: 35

Kan ik op een wachtlijst komen?

Wij hebben gekozen om zonder wachtlijst te werken (op advies van Scouts & Gidsen Vlaanderen). Concreet wil dit zeggen: vol is vol. Doorheen het jaar worden er geen extra leden meer ingeschreven. Vanaf 1 oktober zullen er dus geen nieuwe leden meer worden ingeschreven.

De leiding hoopt alvast met iedereen een zo goed mogelijk jaar te beleven.

Een stevige linker

De Leiding

Advertenties